Scholen

Schoolreisje voor basisscholen, kinderdagverblijven en BSO

Op schoolreisje naar het Van Blanckendaell Park? Dat wordt een leuk en voordelig dagje weg!

Met de oer-Hollandse molen als herkenbaar middelpunt, reis je over alle delen van de wereld. Zo ontmoet je meer dan 100 soorten dieren. Op de Savanne kan je giraffen, zebra’s en struisvogels van dichtbij bekijken. Even verderop halen diverse soorten apen capriolen uit. Wandel over de brede paden langs papegaaien, flamingo’s, lama’s, kamelen en kangoeroes. Kom genieten van de vrolijke prairiehonden, otters en stokstaartjes. Natuurlijk ontbreken boerderijdieren zoals ezels, geiten en varkens niet… Overal staan bankjes om er eens even goed voor te gaan zitten.

Blanckendaell park schoolreisje

Speeltuin

Na alle leerzame activiteiten kunnen de kinderen heerlijk ravotten in de grote speeltuinen of gratis meerijden met het treintje door het park.

Museum Historisch Harenkarspel

Ben je nieuwsgierig hoe het er vroeger aan toe ging? Dan is een bezoek aan het prachtige Museum Historisch Harenkarspel een must. Met oude landbouwwerktuigen uit de vorige eeuw, een complete washoek met wastobbe, een bedstede, kleding, een smidse, keukengerei, timmermansgereedschap, een compleet ingerichte huiskamer en nog heel veel meer. Een bron van verbazing voor de jeugd.

Blanckendaell park schoolreisje

Prijzen

  • De kinderen betalen slechts € 10,- per persoon voor dit dagje weg. Inbegrepen: entree, patat met mayonaise, limonade en een ijsje.
  • De begeleiding betaalt € 4,00 p.p. (alleen entree). Let op: graag 1 begeleider per 4-5 kinderen.

Geïnteresseerd?

Bel voor meer informatie naar: 0226-332940.