Algemene informatie

U kunt een kaartje kopen bij de kassa, u hoeft niet vooraf te reserveren.

Rolstoelvriendelijk

Ons park is volledig rolstoelvriendelijk! Wij hebben invalidentoiletten op diverse locaties in het park.

Er zijn voldoende invalidenparkeerplekken aanwezig en u kunt ook gratis gebruik maken van rolstoelen. Wij raden u wel aan deze van te voren te reserveren.

Parkregels

Iedereen met respect voor de dieren, de natuur en elkaar is welkom.

De dieren worden goed gevoerd door specialisten, dus al het eten wat je bij je hebt, mag je zelf opeten of in de prullenbakken achterlaten.

Let op! Kinderen t/m 12 jaar hebben alleen toegang tot ons park onder begeleiding van een volwassene! Verder hoef je alleen maar te genieten van alles wat er te zien en te doen is!

Om veiligheidsredenen van onze dieren zijn honden niet toegestaan in ons park.

Rustpunten

Er zijn op het dierenpark voldoende rustpunten aanwezig waar u even rustig kunt gaan zitten.

Alarmpalen

Er staan op verschillende plaatsen in het dierenpark alarmpalen, die u uitsluitend in geval van nood en spoedgevallen kunt gebruiken om hulp te vragen.

Het Van Blanckendaell Park is niet aansprakelijk voor eventuele typefouten of verkeerde informatie op deze website. Lees onze privacyverklaring.

blanckendaell molen speeltuin

blanckendaell molen speeltuin

blanckendaell molen terras

Wij zijn tijdelijk gesloten!

Met ingang van heden is ons dierenpark tijdelijk gesloten. Helaas kunnen wij naar aanleiding van de aangescherpte regels met betrekking tot de horeca op ons park en de heersende vogelgriep niet openblijven. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen!

 

Sorry, we zijn tijdelijk gesloten!