Zadelbekooievaar

Latijnse naam: Ephippiorhynchus senegalensis

Klasse: Vogels
Orde: Ooievaarachtigen
Familie: Ooievaars
Zo groot ben ik: 140 cm
Mijn gewicht:
Broed-/draagtijd: 30-35 dagen
Aantal jongen: 1
Zo oud word ik:
Mijn status bij de IUCN: Niet bedreigd
Mijn leefgebied: Afrika, behalve Madagaskar

Leuk weetje

Menu: Vis, maar ook kikkers, hagedissen, insecten en weekdieren.

Wij zijn tijdelijk gesloten!

Met ingang van heden is ons dierenpark tijdelijk gesloten. Helaas kunnen wij naar aanleiding van de aangescherpte regels met betrekking tot de horeca op ons park en de heersende vogelgriep niet openblijven. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen!

 

Sorry, we zijn tijdelijk gesloten!