Woestijnbuizerd

Latijnse naam: Parabuteo unicinctus

Klasse: Vogels
Orde: Accipitriformes
Familie: Havikachtigen
Zo groot ben ik: 45-60 cm
Mijn gewicht: 750-1100 gr
Broed-/draagtijd:
Aantal jongen:
Zo oud word ik:
Mijn status bij de IUCN: Niet bedreigd
Mijn leefgebied: van zuidwestelijke Verenigde Staten tot Chili en Centraal Argentinië

Leuk weetje

Menu: hagedissen, middelgrote vogels en zoogdieren tot de grootte van een volwassen konijn

Wij zijn tijdelijk gesloten!

Met ingang van heden is ons dierenpark tijdelijk gesloten. Helaas kunnen wij naar aanleiding van de aangescherpte regels met betrekking tot de horeca op ons park en de heersende vogelgriep niet openblijven. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen!

 

Sorry, we zijn tijdelijk gesloten!