Wintertaling

Latijnse naam: Anas crecca

Klasse: Vogels
Orde: Eendvogels
Familie: Eendachtigen
Zo groot ben ik: 35 cm
Mijn gewicht: 350 gr
Broed-/draagtijd: 23 dagen
Aantal jongen: 8-11
Zo oud word ik:
Mijn status bij de IUCN: Niet bedreigd
Mijn leefgebied: Noordelijk en centraal Europa en Azië

Leuk weetje

Het mannetje maakt een hoog fluitend geluid, terwijl het vrouwtje kwaakt.

Menu: Zaden, kreeftachtigen en insecten

Wij zijn tijdelijk gesloten!

Met ingang van heden is ons dierenpark tijdelijk gesloten. Helaas kunnen wij naar aanleiding van de aangescherpte regels met betrekking tot de horeca op ons park en de heersende vogelgriep niet openblijven. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen!

 

Sorry, we zijn tijdelijk gesloten!