Roze pelikaan

Latijnse naam: Pelecanus onocrotalus

Klasse: Vogels
Orde: Roeipotigen
Familie: Pelikanen
Zo groot ben ik: 140-178 cm
Mijn gewicht: 9-11 kg
Broed-/draagtijd: 29-32 dagen
Aantal jongen: 1-3
Zo oud word ik:
Mijn status bij de IUCN: Niet bedreigd
Mijn leefgebied: Afrika, Zuidoost-Europa, West- en Centraal Azië en India

Leuk weetje

Menu: Vis

Wij zijn tijdelijk gesloten!

Met ingang van heden is ons dierenpark tijdelijk gesloten. Helaas kunnen wij naar aanleiding van de aangescherpte regels met betrekking tot de horeca op ons park en de heersende vogelgriep niet openblijven. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen!

 

Sorry, we zijn tijdelijk gesloten!