Rode ibis

Latijnse naam: Eudocimus ruber

Klasse: Vogels
Orde: Roeipotigen
Familie: Ibissen en lepelaars
Zo groot ben ik: 56-86 cm
Mijn gewicht: 775-925 gram
Broed-/draagtijd: 20 dagen
Aantal jongen: 2
Zo oud word ik:
Mijn status bij de IUCN: Niet bedreigd
Mijn leefgebied: kustgebieden van noordelijk Zuid-Amerika

Leuk weetje

Menu: krabben, garnalen, scampi, schelpdieren en waterinsecten

Wij zijn tijdelijk gesloten!

Met ingang van heden is ons dierenpark tijdelijk gesloten. Helaas kunnen wij naar aanleiding van de aangescherpte regels met betrekking tot de horeca op ons park en de heersende vogelgriep niet openblijven. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen!

 

Sorry, we zijn tijdelijk gesloten!