Jendayaparkiet

Latijnse naam: Aratinga jandaya

Klasse: Vogels
Orde: Papegaaiachtigen
Familie: Papegaaien van Afrika en de Nieuwe Wereld
Zo groot ben ik:
Mijn gewicht:
Broed-/draagtijd: 25 dagen
Aantal jongen: gemiddeld 5
Zo oud word ik:
Mijn status bij de IUCN: Niet bedreigd
Mijn leefgebied: Zuid-Amerika, met name Brazilië

Leuk weetje

Menu: zaden, boomvruchten, noten en bessen.

Wij zijn tijdelijk gesloten!

Met ingang van heden is ons dierenpark tijdelijk gesloten. Helaas kunnen wij naar aanleiding van de aangescherpte regels met betrekking tot de horeca op ons park en de heersende vogelgriep niet openblijven. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen!

 

Sorry, we zijn tijdelijk gesloten!