Goffins kaketoe

Latijnse naam: Cacatua goffiniana

Klasse: Vogels
Orde: Papegaaiachtigen
Familie: Kaketoes
Zo groot ben ik: 28-29 cm
Mijn gewicht: 250-300 gr
Broed-/draagtijd: 28 dagen
Aantal jongen: 2-4
Zo oud word ik:
Mijn status bij de IUCN: Gevoelig
Mijn leefgebied: Tanimbareilanden in Indonesië, Kei-eilanden, Singapore en Puerto Rico

Leuk weetje

Menu: Bessen, noten, zaden en vruchten, soms aangevuld met insecten en larven.

Wij zijn tijdelijk gesloten!

Met ingang van heden is ons dierenpark tijdelijk gesloten. Helaas kunnen wij naar aanleiding van de aangescherpte regels met betrekking tot de horeca op ons park en de heersende vogelgriep niet openblijven. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen!

 

Sorry, we zijn tijdelijk gesloten!