Chileense flamingo

Latijnse naam: Phoenicopterus chilensis

Klasse: Vogels
Orde: Phoenicopteriformes
Familie: Flamingo’s
Zo groot ben ik: 105 cm
Mijn gewicht: 2,3 kg
Broed-/draagtijd: 24-25 dagen
Aantal jongen: 1
Zo oud word ik:
Mijn status bij de IUCN: Gevoelig
Mijn leefgebied: Zuid-Amerika, in de Andes

Leuk weetje

Menu: kreeftachtigen, zaden van waterplanten en algen

Wij zijn tijdelijk gesloten!

Met ingang van heden is ons dierenpark tijdelijk gesloten. Helaas kunnen wij naar aanleiding van de aangescherpte regels met betrekking tot de horeca op ons park en de heersende vogelgriep niet openblijven. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen!

 

Sorry, we zijn tijdelijk gesloten!