Nieuwe Facebookgroep voor ons dierenpark: Vrienden v/h “Van Blanckendaellpark”

Deze Fotografiegroep “vrienden van Blanckendaellpark” is bestemd voor bezoekers van “Van Blanckendaellpark” te Tuitjenhorn, die zich bezighouden met het fotograferen van de aldaar aanwezige dieren. Iedereen is welkom om zijn / haar foto’s te plaatsen, mits het eigen werk betreft.

In deze groep mag ieder lid maximaal 10 foto’s per dag plaatsen. Foto’s, die door middel van “links” naar andere sites gedeeld worden, zullen verwijderd worden. Reclame maken is in deze groep niet toegestaan. Mocht de beheerder toch vernemen, dat zich iemand hier niet aan houdt, dan wordt zowel het bericht als de desbetreffende reclamemaker verwijderd uit deze groep.

Op grond van wederzijds respect voor elkaar, is het niet toegestaan elkaars foto’s af te kraken. Handige tips of opbouwende kritiek is wel toegestaan, mits hierom gevraagd wordt door de persoon, die de foto geplaatst heeft. Grof taalgebruik of beledigende opmerkingen worden niet getolereerd.

Veel plezier in deze groep.

Wij zijn tijdelijk gesloten!

Met ingang van heden is ons dierenpark tijdelijk gesloten. Helaas kunnen wij naar aanleiding van de aangescherpte regels met betrekking tot de horeca op ons park en de heersende vogelgriep niet openblijven. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen!

 

Sorry, we zijn tijdelijk gesloten!