Dierenpark Van Blanckendaell is vanaf vrijdag 26 januari weer geopend!

Vanaf vrijdag 26 januari is Dierenpark Van Blanckendaell in Tuitjenhorn weer iedere dag geopend voor bezoekers. Na het sluiten van het dierenpark uit voorzorg vanwege de vogelgriep elders in het land zijn de directie en medewerkers weer ontzettend blij dat het dierenpark weer open is en de bezoekers weer te mogen verwelkomen.

Het dierenpark had al eerder willen openen maar na de zware storm van vorige week moest er nog veel gerepareerd en hersteld worden.

Omleiding

De bezoekers moeten de komende weken wel rekening houden met een omleiding als ze naar ons dierenpark toekomen met de auto, omdat er wegwerkzaamheden zijn op het kruispunt Dorpsstraat – Veilingweg. Vanaf Tuitjenhorn, Delftweg -Veilingweg en Warmhuizen is het dierenpark wel gewoon bereikbaar.

Openingstijden winterseizoen

Het is nu nog winterseizoen waardoor ons loket/kassa en cafetaria alleen op vrijdag, zaterdag en zondag geopend is van 10:30 – 17:00 en museum op vrijdag en zaterdag van 13:00-17:00 en op zondag van 11:00-17:00. Tijdens de schoolvakanties zijn zowel dierenpark, cafetaria en museum dagelijks geopend.