Molukkenkaketoe

Latijnse naam: Cacatua moluccensis

Klasse: Vogels
Orde: Papegaaiachtigen
Familie: Kaketoes
Zo groot ben ik: 53 cm
Mijn gewicht:
Broed-/draagtijd:
Aantal jongen:
Zo oud word ik:
Mijn status bij de IUCN: Kwetsbaar
Mijn leefgebied: Zuidelijk gelegen delen van de Molukken

Leuk weetje

Bij agressie en opwinding zetten de vogels hun oranje kuif rechtop om er imponerend uit te zien.

Menu: Zaden en vruchten

Wij zijn tijdelijk gesloten!

Met ingang van heden is ons dierenpark tijdelijk gesloten. Helaas kunnen wij naar aanleiding van de aangescherpte regels met betrekking tot de horeca op ons park en de heersende vogelgriep niet openblijven. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen!

 

Sorry, we zijn tijdelijk gesloten!