schmink2.jpg
Home » 
Nieuws »
Nieuwe geboortes en nieuwe bewoners in Dierenpark Van Blanckendaell!
Komt u ook op kraamvisite? Want de heropening van het dierenpark gebeurde op een moment dat de eerste borelingen vrolijk in het park rondspringen! Zo is er een kleine Addax geboren waarmee het park over... Lees verder »
Geboren Addax jong 006.jpg

Dierenpark Van Blanckendaell gaat zaterdag 11 maart weer open voor publiek!
Op zaterdag 11 maart gaan de poorten van Dierenpark Van Blanckendaell weer open voor het publiek. Het bestuur heeft het park uit voorzorg moeten sluiten in verband met de op vele plaatsen uitgebroken vogelgriep... Lees verder »

Dierenpark Van Blanckendaell blijft helaas toch gesloten wegens nieuwe uitbraak vogelgriep in de omgeving
Na een gedwongen sluiting in de afgelopen periode zouden de poorten van het park woensdag 1 februari weer opengaan. Helaas werd in het voorafgaande weekend in Medemblik vogelgriep geconstateerd, waardoor... Lees verder »
JB-13.jpg

Nieuwe Facebookgroep voor ons dierenpark: Vrienden v/h "Van Blanckendaellpark”
Deze Fotografiegroep “ vrienden van Blanckendaellpark ” is bestemd voor bezoekers van “ Van Blanckendaellpark “ te Tuitjenhorn, die zich bezighouden met het fotograferen van de aldaar aanwezige dieren... Lees verder »
thumb_DSC06064_1024.jpg

Pokemon arrangement
Ook wij hebben Pokemons te gast in het dierenpark. Wil je een meet and greet? Dat kan; je vindt ze her en der op de paden of kunt ze tegenkomen in de cafetaria. Nieuwsgierig? Informeer bij de kassa naar het speciale pokemonarrangement! Lees verder »