DSC08835.JPG
DSC05100.jpg
Treintje-02.jpg
DSC07930.JPG
DSC08939.JPG
DSC04031.jpg
SCH101a1290509.jpg
DSC08871.JPG
Flamingo-groep.jpg
Bl dierenpark-044.JPG
Home » 

Weetjes: 

  • Vandaag barst het jaarlijkse 'Zwarte Pietenfeest' weer los in dierenpark Van Blanckendaell! Helaas kan de speurtocht dit jaar niet doorgaan vanwege het slechte weer, maar binnen in de cafetaria is het warm en de Pieten zullen dansen, zingen, knutselen en Pietenspellen doen met de kinderen waarbij ze hun Pietendiploma gaan behalen. De kinderen krijgen GRATIS ranja met pepernoten en natuurlijk een cadeautje omdat het feest is!  • De menukaart van de cafetaria kunt u terug vinden onder het kopje: Parkinformatie
  • Enige jaren geleden heeft dierenpark van Blanckendaell de handen ineen gesloten met nog 6 andere ondernemers in de regio; "Hartje Noord Holland" genaamd! Meer hierover kunt u lezen op de volgende website: Hartje Noord Holland
Image97


Reserveringen voor groepen

Bent u van plan met een groep een bezoek te brengen aan ons park en wilt u graag ter plekke even zien welke mogelijkheden er zijn?

Dat kan: op afspraak is er een bezichtiging onder begeleiding mogelijk voor 2 á 3 personen.

G- en seniorenarrangement:

Een leuk dagje uit zonder zorgen en mét alle voorzieningen?

Kijk onder arrangementen http:blanckendaellzoo.nl/arrangementen voor de speciale gehandicapten- en seniorenarrangementen voor dit jaar.


Jaarabonnementen verkrijgbaar tijdens openingsuren loket.

Als het slecht weer is, kunt u het beste van te voren even bellen om te horen of het loket nog bezet is.


Image92


't Van Blanckendaell Park kan niet aansprakelijk worden gesteld voor alle gegevens, eventuele typefouten of verkeerde informatie op deze website.