Bl dierenpark-044.JPG
Treintje-02.jpg
Bl dierenpark-022.JPG
2011_0624BVHBlankendaal2406110027.JPG
DSC05100.jpg
Bl dierenpark-017.JPG
DSC_0280.jpg
DSC04031.jpg
Doe-02.jpg
DSC05097.jpg
Home » 

Realisatieovereenkomst uitbreiding park ondertekend!

Afgelopen maandag 13 oktober is door Dhr. Blankendaal en Mevr. H. Oud van het park, alsmede door wethouder J. Beemsterboer van de gemeente Schagen de realisatieovereenkomst getekend ten behoeve van de uitbreiding van het Van Blanckendaellpark. Met deze ondertekening zijn we weer een stap dichterbij de realisering van de uitbreidingsplannen. In de overeenkomst staat o.a. de melding dat de gemeente bereid is tot planologische medewerking. Bovendien staat in de overeenkomst vastgesteld dat het uiteindelijke plan er op gericht is te voldoen aan alle beleidsmatige aspecten en de wet- en regelgeving.
Er is genoeg te beleven in Dierenpark Van Blanckendaell, kom ons bezoeken en laat je rondleiden door onze eigen 'Arie de Ara'!

Kom naar het unieke Van Blanckendaell Park in Tuitjenhorn en ontdek hoe dieren uit alle werelddelen gezellig met elkaar samenleven. Als je mij, Arie de Ara volgt,

komt je alles te weten over de 'Blanckendaellse beestenboel'.

Naast vele dieren in de Zoo, vind je in het park ook een museum met historische landbouwwerktuigen, een speeltuin, een gezellgie Cafetaria en diverse terrasjs.

Wil je mij wat vragen? Mail dan naar: Vraag het Arie via info@blanckendaellzoo.nl of bel naar: 0226- 332940Ook als u uw verjaardag wilt vieren of een familiedag wilt organiseren, dan hebben wij de perfecte locatie, (kijk voor meer info hierover onder Arrangementen).
Ook onze Kinderjunglefeestjes zijn erg leuk voor een hele aantrekkelijke prijs!
Kortom het is zeker de moeite waard om een bezoek aan ons te brengen.
Ons dierenpark is 7 dagen per week, het hele jaar door geopend.


Image101Hartje Noordholland

Afgelopen jaar heeft dierenpark van Blanckendaell de handen ineen gesloten met nog 6 andere ondernemers in de regio; "Hartje Noord Holland" genaamd!

U kunt hier verder over lezen onder Nieuws .


Image97


Reserveringen voor groepen

Bent u van plan met een groep een bezoek te brengen aan ons park en wilt u graag ter plekke even zien welke mogelijkheden er zijn?

Dat kan: op afspraak is er een bezichtiging onder begeleiding mogelijk voor 2 á 3 personen.

G- en seniorenarrangement 2014:

Een leuk dagje uit zonder zorgen en mét alle voorzieningen?

Kijk onder arrangementen http:blanckendaellzoo.nl/arrangementen voor de speciale gehandicapten- en seniorenarrangementen voor dit jaar.


Jaarabonnementen verkrijgbaar tijdens openingsuren loket.

Niet alles wordt duurder! Onze abonnementen hebben nog steeds dezelfde lage prijs. Hiermee kunt u een kalenderjaar lang plezier beleven in onze dierentuin.

De jaarabonnementen voor 2014 zijn verkrijgbaar tijdens openingsuren van het loket tegen de volgende prijzen:

Kinderen van 3 en 4 jaar € 10,--

Kinderen van 5 t/m 12 jaar € 20,--

Volwassene € 30,--

65+ € 25,--

Parkeerjaarkaart € 12,50

Als het slecht weer is, kunt u het beste van te voren even bellen om te horen of het loket nog bezet is.


Image92Van Blanckendaell Park kan niet aansprakelijk worden gesteld voor alle gegevens, eventuele typfouten of verkeerde informatie op deze website.