Doe-02.jpg
Treintje-02.jpg
DSC_0280.jpg
Bl dierenpark-044.JPG
DSC05097.jpg
DSC05100.jpg
Bl dierenpark-022.JPG
2011_0624BVHBlankendaal2406110027.JPG
DSC04031.jpg
Bl dierenpark-017.JPG
Home » 

Vrijdag 12 september vrijwilligersavond gemeente Schagen in het Van Blanckendaellpark.

Afgelopen vrijdag hebben bijna 500 vrijwilligers van de gemeente Schagen genoten van een bezoek aan het dierenpark. Als dank voor hun langdurige vrijwillige inzet werden zij deze avond feestelijk onthaald. Iedereen werd bij de entree persoonlijk welkom geheten door Burgemeester Van Kampen en Wethouder Blonk.

In een heerlijk najaarszonnetje werden vervolgens de dieren bezocht. Op verschillende plekken waren vrijwilligers van het park aanwezig om iets te vertellen over het wel en wee van park en dieren.

In en rond de cafetaria kon men genieten van lekkere broodjes en drankjes. Dankzij het mooie weer was het terras de gehele avond goed gevuld. Ook de visboer en de poffertjeskraam deden goede zaken.

De vrijwilligers werden in het zonnetje gezet door zowel de Burgemeester als Dhr. Blankendaal, voorzitter van de Stichting van het dierenpark. Zeer voldaan en met een goed gevulde goodiebag keerden de mensen huiswaarts.

Voor vele bezoekers was het bezoek aan het park een openbaring. Iets wat zo dicht bij huis is kan niet veel bijzonders zijn, denken vele "Westfriezen". Dit bezoek heeft bij velen veel bewondering en respect afgedwongen. Het tot in de puntjes verzorgde park, de in blakende gezondheid verkerende 750 dieren en de uitstekende service in het horecagedeelte zullen vele bezoekers tot een nieuw bezoek aansporen.


AttachC AttachDEen videoverslag hierover kunt u zien via onderstaande link:
Schagen FM


Hartje Noordholland

Afgelopen jaar heeft dierenpark van Blanckendaell de handen ineen gesloten met nog 6 andere ondernemers in de regio; "Hartje Noord Holland" genaamd!

U kunt hier verder over lezen onder Nieuws .


Image97


Reserveringen voor groepen

Bent u van plan met een groep een bezoek te brengen aan ons park en wilt u graag ter plekke even zien welke mogelijkheden er zijn?

Dat kan: op afspraak is er een bezichtiging onder begeleiding mogelijk voor 2 á 3 personen.

G- en seniorenarrangement 2014:

Een leuk dagje uit zonder zorgen en mét alle voorzieningen?

Kijk onder arrangementen http:blanckendaellzoo.nl/arrangementen voor de speciale gehandicapten- en seniorenarrangementen voor dit jaar.


Jaarabonnementen verkrijgbaar tijdens openingsuren loket.

Niet alles wordt duurder! Onze abonnementen hebben nog steeds dezelfde lage prijs. Hiermee kunt u een kalenderjaar lang plezier beleven in onze dierentuin.

De jaarabonnementen voor 2014 zijn verkrijgbaar tijdens openingsuren van het loket tegen de volgende prijzen:

Kinderen van 3 en 4 jaar € 10,--

Kinderen van 5 t/m 12 jaar € 20,--

Volwassene € 30,--

65+ € 25,--

Parkeerjaarkaart € 12,50

Als het slecht weer is, kunt u het beste van te voren even bellen om te horen of het loket nog bezet is.


Image92Er is genoeg te beleven in dierenpark van Blanckendaell!


Ook als u uw verjaardag wilt vieren of een familiedag wilt organiseren, dan hebben wij de perfecte locatie, (kijk voor meer info hierover onder Arrangementen).
Ook onze Kinderjunglefeestjes zijn erg leuk voor een hele aantrekkelijke prijs!
Kortom het is zeker de moeite waard om een bezoek aan ons te brengen.
Ons dierenpark is 7 dagen per week, het hele jaar door geopend.


Laat je rondleiden door onze eigen Arie de Ara


Kom naar het unieke Van Blanckendaell Park in Tuitjenhorn en ontdek hoe dieren uit alle werelddelen gezellig met elkaar samenleven. Als je mij, Arie de Ara, volgt, kom je alles te weten over de 'Blanckendaellse beestenboel'.

Naast vele dieren in de Zoo, vind je in het park ook een museum met historische landbouwwerktuigen, een speeltuin, een gezellige Cafetaria en diverse terrasjes.
Wil je mij wat vragen? Mail dan naar: Vraag het Arie via info@blanckendaellzoo.nl of bel naar: 0226 - 332940Van Blanckendaell Park kan niet aansprakelijk worden gesteld voor alle gegevens, eventuele typfouten of verkeerde informatie op deze website.